Nationalekinderkrant.nl

Vaderschapstest doen

Doe zelf een vaderschapstest met hoge betrouwbaarheid

Wilt u een vaderschapstest uitvoeren, of dit graag een keer laten doen? U kunt dat tegenwoordig gewoon zelf, met behulp van de betrouwbare testen die u online aan kunt vragen. Zorg voor gemoedsrust, of kies voor een rechtsgeldige test. U heeft verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Bent u verwikkeld in een rechtszaak over de alimentatie, of houdt de vraag van uw mogelijke vaderschap u al jaren bezig? Dan is dit een uitstekend moment om een vaderschapstest uit te voeren.

Hoe werkt de vaderschapstest?

De vaderschapstest wordt gewoon thuis afgeleverd, nadat u deze online heeft besteld. Uiteraard gebeurt dit in een neutrale envelop en u vindt hierin de middelen om wat wangslijmvlies af te nemen, dit is volledig pijnloos. dnaDoe dit zowel bij u als bij uw kind, zodat de specialisten in het laboratorium vervolgens de mogelijkheid hebben om de vaderschapstest voor u uit te voeren. U ontvangt binnen 4 dagen na terugontvangst van de testset het resultaat, per post of per email. U zorgt er met de test eenvoudig voor dat u binnen enkele dagen op de hoogte bent van het feit of u wel of niet de vader bent.

Nauwkeurigheid van de test

De nauwkeurigheid van een DNA-test zoals de vaderschapstest hangt af van het aantal ‘loci’ waarmee u test. Kiest u voor 16 loci? Dan is de test goed betrouwbaar en kunt u op basis daarvan met 99,99% zekerheid zeggen of u wel of niet de vader bent. Wilt u daar meer zekerheid over? Dan kunt u ook kiezen voor een vaderschapstest met 20 of 25 loci. Loci staat daarbij voor het aantal plaatsen waarop er wordt gekeken naar de overeenkomsten tussen het DNA van u en dat van uw kind. De 25 loci test biedt een betrouwbaarheid van 99,9999%!

Bestel zelf een vaderschapstest

Wilt u zelf een vaderschapstest bestellen, uit nieuwsgierigheid of om voor eens en altijd te bewijzen dat u daadwerkelijk de vader van uw kind bent? Surf naar www.dna-test.nl, waar u de keuze heeft uit een groot aantal verschillende testen. U kunt er als vader een test bestellen, maar er zijn ook testen beschikbaar die bijvoorbeeld aan kunnen tonen of u broer en zus bent, of dat u inderdaad de biolologische moeder van uw kind bent. Gebruik de DNA test met een hoge betrouwbaarheid om eindelijk uitsluitsel te krijgen, zodat u voortaan niet langer in onzekerheid of spanning hoeft te leven.

(168)