Nationalekinderkrant.nl

Kraamcadeau voor bedrijven

Bent u ondernemer met personeel?

Dan is er een reële kans dat recentelijk één van uw werknemers of zaakrelaties vader of moeder is geworden of dit binnenkort wordt.
U wilt de kersverse ouders natuurlijk ook de felicitaties over brengen en een passend kraamcadeau regelen.
U kunt natuurlijk in de plaatselijke baby kleding winkel wat kleertjes (laten) kopen of een grote knuffel in de speelgoedwinkel.
Bij de jonge ouders langsgaan zal echter niet altijd lukken.

Er zijn tegenwoordig echter  heel veel webwinkels voor geschenken of geboortecadeaus. Bij welke webwinkel kunt u het beste terecht?
Er zijn webwinkels die zich helemaal hebben toegespitst op het bedrijfsleven en u zorg voor het maken en leveren van kraamcadeaus volledig uit handen kunnen nemen.
Een eenvoudige zoekactie in google “kraamcadeau bestellen voor bedrijven” levert direct een overzicht op van professionele websites.

Een webshop zal aan een aantal criteria moeten voldoen:

  1.  Is de webshop betrouwbaar? Dit is niet altijd eenvoudig te beoordelen. Keurmerken en beoordelingen en geven een goede indicatie. Grote webshops stralen vaak betrouwbaarheid uit. Maar is dit ook wat u zoekt? De kleinere webshops kenmerken zich vaak juist door direct en vaak persoonlijk contact en service.
  2.  Betaalmethoden. Als bedrijf wilt u niet gebonden zijn aan betaling vooraf. De bestelling zal vrijwel altijd door andere personen dan de financiële administratie uitgevoerd worden waardoor betaling vooraf tot ingewikkelde en onnodige administratieve lasten kan leiden waar u niet op zit te wachten. Een webshop die “Bestellen op rekening” actief promoot zal dan ook de voorkeur hebben
  3.  Assortiment en maatwerk. Een kraamcadeau is er in veel soorten en maten. Waar uw voorkeur naar uit gaat hangt uiteraard af van het beschikbare budget maar ook hoe u zich wilt presenteren naar uw werknemer of zaakrelatie. Kwalitatieve cadeaus die gepersonaliseerd zijn door de naam van de baby te laten borduren of bedrukken geven bijvoorbeeld al snel dat beetje extra cachet. Er zijn webshops die uw logo of slogan kunnen verwerken in het cadeau.
  4. Levertijden. Snelle levertijden is altijd belangrijk. Hoe eerder een cadeau geleverd wordt hoe beter. Webshops zullen steeds vaker promoten dat bestellingen de volgende dag geleverd worden. Bij maatwerk kan dit wellicht iets langer duren maar voor een kraamcadeau is de urgentie van snel leveren in de regel wat minder groot.

(97)