Nationalekinderkrant.nl

Nieuwe schooltas kopen? Een aantal tips!

Schooltas

Als je naar school gaat, dan neem je als het goed is ook elke dag je tas mee. Daarom is een leuke schooltas onmisbaar, omdat je hier al je schoolspullen in kwijt moet en er iedere dag mee rondloopt. Ben je ook nog op zoek naar een mooie schooltas? In dit artikel geven we een aantal tips.

Rugzak

 

Waarschijnlijk hebben bijna alle scholieren een rugzak en dat is niet zonder reden. Een rugzak is namelijk superhandig als je een stukje moet fietsen naar school, want hij voelt niet zwaar aan ondanks dat hij vol met boeken zit. Er zijn heel veel leuke rugzakken verkrijgbaar die geschikt zijn voor school. Merken als Eastpak en Herschel hebben de leukste rugzakken voor scholieren en zijn van goede kwaliteit.

Schoudertas

 

Vind je rugzakken niet mooi? Dan kun je ook voor een schoudertas kiezen. Verschillende soorten schoudertassen zoals een shopper of tote kunnen prima als schooltas door, omdat je hier lekker veel in kwijt kunt. Schoudertassen kun je, net als rugzakken, in allerlei stijlen en kleurtjes kopen. Een leren shopper in een neutrale kleur van goede kwaliteit is tijdloos, waardoor je hier het langste plezier mee zal hebben.

Met of zonder laptopvak?

 

Tenslotte is het handig om naar schooltassen met laptopvak te kijken als je af en toe een laptop mee naar school neemt. Het is namelijk niet slim om je laptop zomaar in een willekeurige tas te stoppen, want dit kan schadelijk zijn voor de laptop. Een andere oplossing is om een laptophoesje te kopen, waarin je je laptop kunt doen. Het gaat er uiteindelijk om dat je laptop beschermd wordt en beter tegen een stootje kan.

(79)