Nationalekinderkrant.nl

Educatief speelgoed voor de feestdagen

In December staan de feestdagen alweer voor de deur. Wil je dus een cadeau voor je kind hebben? Ga dan voor educatief speelgoed. Hiermee leert je kleine op spelende wijs om te gaan met cijfers, letters en topografie. Wanneer je inspiratie zoekt kun je dus het beste hiervoor kiezen. Naast het snoep en suikerwaar kun je het beste kiezen voor educatief speelgoed. Bekijk deze blog om te kijken naar inspiratie voor cadeaus met de feestdagen.

Swing en Speel aap

Met deze spelende en dansende aap maakt je kind op spelende wijs kennis met letters en cijfers. Deze dansende aap kent meer dan 70 vrolijke zinnen en leert je liedjes en melodietjes. Dit is voor jou kleine van 1 tot 3 jaar het ideale kerstcadeau wanneer je hem of haar kennis wilt laten maken met praten en verstaan van de taal.

Kidizoom Flix

De Kidizoom Flix is een speeltje voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud. Hiermee kun je foto’s en filmpjes maken. Vervolgens bevat het ook leuke en educatieve spelletje. De Kidizoom bevat flexibele poten en een draaibare camera. Verder bewaakt de Kidizoom ook je kamer! Hij heeft namelijk bewegingsdetectoren.

Little Love Suzy

Belangrijk voor de opvoeding van je kind is om goed om te gaan met dieren. In dit geval fictieve dieren. Je kunt deze puppy heerlijk vertroetelen maar je kunt het ook er veel leren! Je kunt de puppy kunstjes leren. Zo leert je kind om gaan met dieren en het opvoeden van een hondje.

MagiBook

Met de MagiBook kun je vreemde talen leren en kennis maken met een deel van de wetenschap. Het is een speelboek dat erg slim is en waarmee je op interactieve wijze kennis kunt krijgen en zelfvertrouwen op kunt bouwen. Met verschillende activiteitenboekjes ontdek je steeds meer van de wereld. De MagiBook is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

(62)