Nationalekinderkrant.nl

Dit zijn de kinderkleding trends van de lente van 2019

Kussengevecht

Yes! De lente is weer begonnen. De dagen worden langer en de nachten worden korter. De bijtjes zoemen, de bloemetjes bloeien, de duifjes maken een nestje en wij zoeken een dunner vestje! Want ja, de lente brengt veel voordelen met zich mee en één daarvan is dat we weer een nieuwe garderobe mogen aanschaffen voor de kinderen. Maar wat zijn nou echt de kinderkleding trends deze lente? In dit artikel zetten wij alles op een rijtje!

Kleurrijk

Waar in de winter en herfst alles om donkere kleuren zoals zwart, donkergroen en donkerblauw leek te draaien, maakt de lente ruimte voor lichte en vrolijke kleuren. Voornamelijk pastelkleuren doen het heel erg goed deze lente. Dit is vooral een leuke trend voor meisjes, pastelkleuren ogen van nature heel schattig en lief, in een pastel-roze rokje gaat jouw kleine meid zich net een echte prinses voelen! Bij z8 vind je dit voorjaar ontzettend veel kledingitems in de pasteltrend.

Printjes

Vorige zomer zagen we al heel veel kleding items voorbij komen die bedrukt waren met een print of met logo’s. En ook deze lente zien wij dit weer heel veel terugkomen. Bij jongens kleding zien we voornamelijk vaak een legerprint, of t-shirts die bedrukt zijn met teksten zoals ‘stoer’ of ‘legendary’. Bij de meisjes kleding zien we ook veel print voorbij komen, zoals dierenprint of icoontjes zoals kleine kroontjes of ijsjes. Voor zowel jongens als meisjes doen gestreepte kleding items en polkadots het weer erg goed dit voorjaar!

StoerEen terugkerende factor in de modetrends dit voorjaar is dat de kleding vooral erg stoer is.
Bij de meisjes zien we stoere spijkerbroeken gecombineerd met een super hip spijkerjasje. Bij de jongen speelt legerprint een grote rol. Het is super leuk om hier mee te spelen en verschillende items met elkaar te combineren om een super stoere look te creëren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij vingino, zij staan bekend om de beste spijkerbroeken voor kinderen. Spijker creëert altijd een stoere look, en is al jaren in de mode!  

(85)