Nationalekinderkrant.nl

Christelijke kinderopvang Amersfoort

Kinderopvang Amersfoort

Wat leuk dat je weer een van mijn nieuwe blogs leest! Dit keer gaan we het hebben over kinderopvang in Amersfoort. Waar moet je opletten, welke kinderdagverblijf Amersfoort zijn er en wat heeft Bijdehandjes.info te bieden? Stay tuned voor deze nuttige informatie en een leuke nieuwe blog!

Kinderdagverblijf Amersfoort

Als je zoekt op ‘Kinderdagverblijf Amersfoort’ kom je veel verschillende kinderdagverblijven tegen waar jij je kinderen kunt “droppen”. Voor jou als ouder is het belangrijk om te weten wie er zijn en waarom deze kinderdagverblijf in Amersfoort goed zijn? Zelf gaan mijn kinderen altijd naar Bijdehandjes toe. Dit is een christelijk kinderopvang in Amersfoort. Zij zijn gespecialiseerd in kleine groepen met twee leidsters. Wat voor mij belangrijk was dat de groepen klein waren en mijn kinderen door gediplomeerde leidsters begeleid wordt. Daarom heb ik bewust gekozen voor Bijdehandjes. Dankzij de kleine groepen hebben mijn kinderen veel aandacht en kunnen ze echt zichzelf zijn. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Verder ben ik als Christen ook op zoek naar een christelijke kinderopvang. Een plek waar het niet gek is als je op zondag naar de kerk gaat of een christelijke opvoeding hebt.

Kinderopvang Amersfoort

Kinderopvang Amersfoort of kinderdagverblijf amersfoort. Wat is het verschil tussen die twee? Bij een kinderopvang wordt je kind opgevangen zoals hij is, in plaats van een plek waar hij de dag verblijft. Daarom ben ik zelf altijd meer fan van een kinderopvang. Bij Bijdehandjes hebben ze ook om deze reden beide woorden gebruikt. Voor ieder wat wils dus! Kinderopvang Amersfoort en Kinderdagverblijf Amersfoort.

Sterke kanten Bijdehandjes.info

Na wat informatie over kinderopvang Amersfoort of kinderdagverblijf Amersfoort is het tijd om in te gaan op waarom Bijdehandjes mijn voorkeur heeft. Allereerst zijn de groepen in vergelijking met andere kinderdagverblijven erg klein. Ze proberen de groepen onder de 30 te houden. Op die 30 kinderen of peuters zitten altijd twee leidsters. Zo behoudt bijdehandjes altijd het individuele, persoonlijke aandacht. Verder hecht Bijdehandjes veel waarde aan Educatie. Ook dit zie je al heel snel terug! al vanaf de peutergroep (>2 jaar) wordt je kind bepaalde onderdelen aangeleerd. Zo zijn ze erg druk bezig met taal en samen spelen. Persoonlijk vond ik dit ook erg belangrijk in mijn keuze. Ik wil graag dat mijn kinderen al voor ze naar school gaan wennen aan het idee van spelenderwijs leren. Bijdehandjes doet dit door een spelende methode genaamd Puk & Uk.

Nog meer sterke kanten Bijdehandjes.info

Buiten alles dat je nu al gelezen hebt zijn er nog meer zaken waardoor ik echt fan ben geworden van Bijdehandjes.info. Het geduld en de liefde dat de leidsters voor de kinderen hebben zorgt ervoor dat de kinderen al snel op hun plek zitten. Mijn kinderen hadden het over zicht thuis voelen. Ze wouden eigenlijk niet weg haha! Verder zijn ze ook nog eens veel bezig met innovatie op pedagogisch vlak. Zo zijn ze continu bezig met vernieuwing en verbetering. Ook dit merk je als ouder. Bijvoorbeeld bij de gesprekken die je met de leidsters hebt. Ze spreken alleen vriendelijk en positief over de kinderen. Negatief zul je ze niet gauw horen praten. Dit komt doordat ze uitgaan dat ieder kind uniek is en goed is. Soms doet een kind iets stout, maar dit betekent niet dat het kind stout is. Deze positiviteit merk je terug in alles. Je kinderen, de gesprekken en het samen spelen.

Zoals je merkt ben ik erg positief over Bijdehandjes. Ben je nou ook benieuwd naar wie ze zijn of wil je meer informatie neem dan even contact met ze op!

 

(125)