Nationalekinderkrant.nl

De hipste kinderschoenen merken op een rijtje

hipste kinderschoenen

Wanneer je jonge kinderen hebt, dan weet je natuurlijk als geen andere hoe belangrijk het is dat ze goede schoenen dragen. Ondanks het feit dat de schoenen bij de kleintjes natuurlijk door al het spelen veel sneller slijten dan bij ons volwassenen, is het wel belangrijk te zorgen dat de schoenen die ze dragen ook de juiste ondersteuning bieden. Omdat het soms een flinke opgaven kan zijn, hebben we een aantal te gekke merken voor kinderschoenen voor je op een rijtje gezet.

Vans

Als we het hebben over één van populairste merk kinderschoenen, dan komen we uit op uiteraard Vans schoenen. Deze schoenen kenmerken zich door de dikke zool, waardoor deze vele malen minder snel slijt dan veel andere schoenen. Daarnaast is de rest van de schoen gemaakt van stevig canvas, waardoor ze heel gemakkelijk schoon te maken. Wel zo prettig wanneer je kind het leuk vindt om met beide voeten in de modder te springen. Dus ben jij op zoek naar een degelijke, stevige en ook direct mooie schoen? Dan zijn Vans hiervoor bij uitstek geschikt.

Nike

Of het nu gaat om voetbalschoenen of om een paar sneakers, met Nike schoenen van Durlinger.com zit je altijd goed! Vooral voor kinderen zijn Nike schoenen niet alleen ontzettend stoer om te dragen, maar bieden ze ook optimaal draagcomfort. Helemaal wanneer ze nog jong zijn, is een goede pasvorm en een goed voetbed natuurlijk ontzettend belangrijk voor de stand van de voeten en ook de rest van het lichaam. Dus zoek jij een paar goede sneakers voor je kind, dan zijn deze schoenen een absolute aanrader.

AdidasL

Net als de schoenen van Nike, is ook Adidas ontzettend populair. Wel is Adidas qua pasvorm net iets breder dan Nike, waardoor het kan zijn dat kinderen met wat smallere voeten misschien iets teveel ruimte hebben in de schoen. Dit kun je oplossing door middel van een zooltje. Werkt dat niet, dan is het helaas geen passende schoen voor de voeten van jouw zoon of dochter. Goed om te weten, is dat dit altijd nog kan veranderen. Net als de rest van het lichaam, veranderen ook de voeten de komende jaren nog enorm. Het kan dus heel goed zijn dat ze op latere leeftijd wel een paar Adidas schoenen kunnen dragen.

(26)