Nationalekinderkrant.nl

Geef een uitje cadeau! En nog meer (kinder)cadeau ideeën

Iemand is jarig. Een vriend, vriendin, zoon of dochter. Je wilt hem of haar een cadeau geven, maar je weet niet wat. Als je weet zijn interesses zijn kan je ervoor zorgen dat je een cadeau koopt dat hem of haar past. Kijk naar de nieuwste trends in media, zoals televisie en magazines. Hier volgen enkele trends van nu als cadeautip.

Kinder smartwatch cadeau

De Smartwatch is in feite smartphone in horloge formaat. De Smartwatch koppel je aan een een smartphone. Hierdoor weet je niet alleen wat de tijd is, maar kan je ook Whatsapp berichten lezen, Facebook updates bijhouden en gebruiken van navigatie via Google Maps. Met de meest geavanceerde Smartwatches kan je zelfs bellen. Met andere tools kan je bijv. meten hoeveel calorieën je dagelijks verbrand, wat je hartslag is en het aantal stappen tellen dat je dagelijks loopt. Je kan de uiterlijk van het display wijzigen met diverse verkrijgbare (gratis) skins. Maak je telefoon retro, modern of klassiek met één van de vele downloadbare skins. Of wijzig de polsband van de horloge van rvs naar leer, textiel of sportieve rubberen materialen. De meest populaire Smartwatch is van Apple, de zogenaamde iWatch. Ook Samsung is enorm populair. Hiernaast zijn er ook andere merken. Samsung is de meest veelzijdige en betaalbare. Denk aan een bedrag van minimaal 300 euro. Voor kinderen is bovenstaande informatie natuurlijk te uitgebreid, er zijn voldoende smartwatches in de markt die afgestemd zijn op de behoeften en veiligheid van kinderen en jongeren.

Hoverboard ontploft! Niet doen…?

De hoverboard, ook wel ‘mini-segway’ genoemd. Je hebt ze vast wel eens gezien. De hoverboard is geïnspireerd op de wielloze skateboard van de hoofdrolspeler uit de Back to the Future filmreeks. In dit geval heeft de hoverboard wel wielen. Een plateau horizontaal met aan weerszijde een wiel. De hoverboard wordt aangedreven door een oplaadbare accu, waarmee je snelheden kan behalen van circa 10 kilometer per uur. Je moet balanceren, en snelheid maken door met je lichaam te sturen. Er zijn verschillende soorten merken. Je hebt er al één van 250 euro. Onlangs zijn er vele berichten gepubliceerd waarin te lezen is dat er hoverboards zijn ontploft door een elektrische storing. Lees hier het artikel op RTL nieuws.

Gopro Camera

De Gopro action camera is de populairste camera onder de action cams. Er zijn vele alternatieven voor te krijgen, die goedkoper zijn. Met de Gopro kan je filmen in Full HD en soms well 4k video met 30 tot 60 frames per seconden. Hierdoor kan je mooie slomo beelden opnemen. De Gopro wordt veel gebruikt voor het opnemen van actie, zoals op een helm tijdens een motorrit door Zwitserland of op de kayak door een wildwaterbaan. De camera is ook prima geschikt om te monteren op een selfie stick, waarmee je bijv. verslag kan doen van een vakantie met vrienden en vriendinnen.

Tip: Geef een dagje uit cadeau!

En dan nu naar het meest dynamische cadeau idee. Waarom niet de ontvanger van je cadeau volledige vrijheid geven in het invullen van het cadeau idee. Maar niet in de vorm van een waardebon, maar een kortingspas voor diverse uitjes. Leuk idee?

(82)