Nationalekinderkrant.nl

Sensorbroekjes

Slapen als een koning of dromen als panda

Bedplassen komt in alle maten en vormen voor. Het kan bijvoorbeeld voorkomen bij kinderen die sterk in hun schoenen staan, maar ook bij kinderen die wat minder uitbundig zijn. Welke persoonlijkheid jouw kind ook heeft, bij ons vind je het perfecte ondergoed op maat. Voor ieder kind hebben we passend plaswekkerondergoed. Zo hebben we twee collecties ontwikkeld die zich speciaal richten op uitbundige kinderen. Deze kids kunnen de nacht door in ondergoed met leuke uitbundige kleuren en illustraties. Is jouw kind iets meer ingetogen? Dan hebben we ook ondergoed met effen kleuren. Deze vallen net wat minder op, maar voelen nog steeds even comfortabel aan!

Dromen met Wizzu

Niets is leuker voor kinderen dan te dromen met de Wizzu pandaknuffel aan hun zijde. Dit toffe ondergoed heeft een cool patroon met Wizzu op de voor- en achterkant. Het ondergoed is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan zowel door stoere jongens als meiden gedragen worden. Laat ze lekker dromen in stijl! 

De perfecte pasvorm

Te klein ondergoed of jeukend ondergoed, dat wil niemand aan trekken. Wij streven altijd naar de perfecte maat sensorbroekjes, waardoor we talloze kindermaten aanbieden voor groot en klein. Hierdoor sluit elke Dryly® boxershort naadloos aan bij de bewegingen van jouw kind. Belangrijke informatie over het ondergoed vind je altijd terug aan de binnenkant van het item. Zo heeft je kind geen last van een kriebelend etiketje.

Ecologisch groen ondergoed

Naast het vinden van de perfecte pasvorm zijn we ook op zoek gegaan naar de beste stof voor ons ondergoed. Natuurlijk willen we onze producten zo ecologisch mogelijk produceren en daarom kozen we voor GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Hierdoor minimaliseren we onze impact op het milieu en het is ook nog eens extra zacht voor de huid. Ons ondergoed voelt dus heerlijk aan tijdens het slapen! 

Wat is GOTS?

GOTS is een keurmerk voor producten die op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Er worden verschillende kwaliteitseisen gesteld aan GOTS gecertificeerde producten. Zo ben jij, als klant, er zeker van dat ons ondergoed geen schadelijke stoffen bevat en dat het bestaat uit meer dan 95 procent biologische textielvezels. Bovendien is dit textiel ook nog eens voor minstens 70 procent afkomstig uit de biologische landbouw.

Samen maken we de wereld groener!  

Dryly® streeft ernaar om comfortabel en milieuvriendelijk ondergoed te produceren voor ieder kind. Wij geven hen het ondergoed dat ze verdienen en helpen de wereld iets groener te maken. Samen zorgen we voor een zalige nachtrust voor onze kinderen!

(118)