Nationalekinderkrant.nl

Maak zelf je geboortekaartjes op Hippe-Geboortekaartjes.nl!

Hippe geboortekaartjes

De naam zegt het al, Hippe-Geboortekaartjes.nl: een toffe site waar je hippe geboortekaartjes kunt vinden én zelf kunt ontwerpen. Hippe-geboortekaartje.nl is opgezet door een enthousiast team van jonge mensen en groeit met de dag groter. Trends volgen elkaar op en zo ook de kaartjes. Het assortiment wordt constant aangevuld met hippe en trendy kaarten. En oh, wat zijn ze leuk!

Mogelijkheden

Op Hippe Geboortekaartjes zijn er onwijs veel mogelijkheden. Door de verschillende stijlen, formaten, kleuren, thema’s en decoraties heb je heel veel keuze in kaartjes. Om jou de meest hippe kaartjes aan te kunnen bieden, is het team steeds op zoek naar nieuwe trends. Op dit moment zijn bijvoorbeeld kraftpapier en krijtbordkaartjes populair. En ook de vintagelook is ook helemaal van nu. Op de website ontbreken deze superleuke kaartjes niet!

Je geboortekaartje zelf ontwerpen

Je hebt alle kaartjes al gezien en wilt wat nieuws? Dat kan! Door de handige editor kun je je eigen kaartje ontwerpen. Op deze manier heb je een uniek geboortekaartje voor je kindje, precies zoals jij het wilt. Je begint met een blanco geboortekaartje en kunt deze zelf opmaken, te beginnen bij het formaat. Vervolgens kun je afbeeldingen, versieringen, tekst en een achtergrond toevoegen. Ook de envelop wordt niet vergeten. Je kunt kiezen uit 17 verschillende enveloppen, om je unieke geboortekaartje helemaal af te maken.

Persoonlijke kaart

Als je wel een unieke kaart wil, maar niet een nieuw kaartje wilt ontwerpen, ben je ook aan het juiste adres. Een mooie foto van je baby’tje op de kaart, maakt het gelijk een stuk persoonlijker. Heb je een andere leuke kaart gezien, maar is deze toch niet helemaal zoals jij het wil? Ook deze kun je aanpassen naar je eigen voorkeuren. Superhandig!

Reacties van mensen

De klanten van hippe-geboortekaartjes.nl geven de site gemiddeld een 9,6. Lovend reageren ze: ‘Mooie kaartjes en een super goede snelle service! Echt een aanrader!!’. Een ander vertelde: ‘De proefdruk werd pas 4 dagen later geleverd door traagheid van PostNL, maar Hippe-geboortekaartjes.nl had al direct een nieuwe proefdruk gestuurd. Deze kwam zelfs eerder dan de oorspronkelijke. Klasse!’.

Kraamborrel

Je kunt niet alleen geboortekaartjes bestellen bij hippe-geboortekaartjes.nl. Ook voor kraamfeest- en babyborrelkaartjes is er keuze genoeg! Lieve, stoere, grappige en vrolijke uitnodigingen komen je op de site tegemoet. Een geweldige manier om alle familie, vrienden en kennissen uit te nodigen voor jouw feestje. Benieuwd naar het aanbod? Neem snel een kijkje op hippe-geboortekaartjes.nl!

(114)